Wonen in het Hart van Stadshagen

Voor elk wat wils, dat is onze ambitie. Naast de appartementen biedt ook de locatie volop mogelijkheden om te ontspannen, genieten en je thuis te voelen.

Divers woningaanbod

Een verscheidenheid aan appartementen daardoor voor iedereen een plekje in het centrum. Een diversiteit aan appartementen, van huur tot koop. Ook voor mensen die zorg nodig hebben en niet meer zelfstandig kunnen wonen, worden passende appartementen gebouwd.

Divers woningaanbod

Woningaanbod

circa 60 koopappartementen

De koopappartementen variëren in grootte van circa 70 tot circa 150 m2

circa 70 huurwoningen (vrije sector)

De huurappartementen variëren in grootte van circa 65 tot circa 90 m2

circa 80 sociale huurappartementen

De sociale huurappartementen variëren in grootte van circa 60 tot circa 70 m2

circa 70 zorgappartementen

De grootte van de zorgwoningen variëren in grootte van circa 55 tot 70 m2

De Daktuin, een oase van rust in de stad

Hart van Stadshagen wordt opvallend groen! Met de verhoogde daktuin als groenste hoogtepunt. Dat je midden in het centrum bent, vergeet je hier tussen het groen. Het nieuwe Zuidplein, de Stadsfoyer en de daktuin zijn via een prominente trap met elkaar verbonden. Dit is een wereld die voor de bewoners hun gezamenlijke tuin is en die bezoekers mogen ontdekken. Als bezoeker ben en voel je je te gast. Vanaf het Zuidplein en omliggende straten word je al nieuwsgierig gemaakt door enkele groene balkons en doorkijkjes. Bloeiende fruitbomen, een glooiend tapijt van bloemen en een biodiverse wereld waar je net zo van geniet als de vlinders, vogels en bijen. De tuin, het terras en de kas brengen bewoners samen. Ze zijn een aanleiding om eens iets met of juist vóór elkaar te doen. Zo wordt dit stukje stad echt een plek waar je je thuis voelt.

De Daktuin, een oase van rust in de stad

De nieuwbouw in balans met het bestaande

Hart van Stadshagen wordt een stadse plek met gebouwen die overal even mooi zijn door de hoge plint met veel glas en hoogteaccenten op de hoeken. Kijk vrij uit naar buiten en geniet op donkere dagen buiten van het licht dat binnen schijnt. De grootte en hoogte van de gebouwen en de duurzame en tijdloze materialen zorgen voor een stads karakter. Met een warme kleur baksteen en een variatie aan balkons geven we het geheel een vriendelijke, levendige uitstraling. Wandelend door de straten ontdek je de verfijning in de gevels door de combinatie van baksteenarchitectuur en sierbeton. De nieuwbouw brengen we qua hoogte en schaal in verbinding met de bestaande bebouwing aan de Belvédèrelaan. De hoogtes van de appartementsgebouwen verschillen dus per blok en variëren tussen circa 16 meter en circa 32 meter.

De nieuwbouw in balans met het bestaande

Heb je interesse om hier te wonen?

Meld je aan en wij houden je op de hoogte!

Aanmelden